En gruppe pandaer er kendt som en forlegenhed. Pandaer lever det meste af deres liv alene, men små grupper af pandaer kan dele store fødeområder.
Kæmpepandaer er den mere almindeligt kendte type panda. De har sort pels på ørerne omkring øjnene, næseben og skuldre. Kæmpepandaer spiser 20 til 45 pund bambusskud om dagen. Pandaerne findes i bambus og nåleskove i Kina, og de er aktive om dagen og natten. Ungerne fødes blinde, og de åbner øjnene i alderen 6 til 8 uger. De kan blive hos deres mødre i op til tre år.